Monday, May 25, 2009

Huff :( Stakkars unge...

Har du lest Dagbladet i dag? En mann som har prøvd å drepe eksen sin ved å kjøre på henne med bilen sin.. På lyse dagen i tettbygd strøk, og nesten truffet andre også. Grusomt.

Men verst av alt; mannen og eksdama hadde en unge sammen. Tenker ikke slike folk på barna oppi det hele? Tenk om han hadde drept henne. Veldig trist for en unge å miste mamma og pappa blir sittende i fengsel for å ha drept henne.

Jeg lurer på hva disse folka har opplevd før de kom til landet - noe må det jo ha vært som gjør at det tipper over i en sånn grad at dette føles som en logisk ting å gjøre for han. På den andre siden skjer det jo med andre også det da - uansett tragisk. Ikke mer å si. Jeg håper ungen blir fulgt opp.

http://www.dagbladet.no/2009/05/25/nyheter/innenriks/politiet/drapsforsok/6398308/

7 comments:

 1. Som du sier, ingenting annet å si enn tragisk...

  ReplyDelete
 2. Ja det skal alltid være noen traumer som forårsaker slike handlinger...

  Rart med det der Europa så noen massive overgrep og langvarig krig hvor blodet fløt i strie strømmer men bortsett fra russiske overgrep så var det rimelig få voldtekter og angrep på kvinner av Europeiske menn. Så kansje det ligger andre årsaker bak, og kansje en skal slutte å unnskylde slike handlinger med det utslitte traume argumentet.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Kanskje du skulle fjernet det innlegger der, du? Har snekte seg en vaske-ekte missing-link-FRPer her ser det ut som.

  ReplyDelete
 5. Kan vel si meg enig at vi ikke trenger denne karen i norge lengre, men sånne som deg har vi vel heller ikke bruk for.
  Jeg foreslår at vi shipper deg og dine likesinnede til dronningmauds land, så kan dere lage deres lille ariske stat der nede.
  Det er hvitt nok der ihvertfall.

  ReplyDelete
 6. Jeg er helt enig!

  Jeg støtter fullt ut innvandring, og åpner dørene for mer innvandring. Så lenge det er behov for dette!

  Det er systemet som må bli bedre. Vi kasn i9kke lenger stole på de dumsnille/naive reglene basert på tiltro lenger. De må forandres/oppdateres. Helsevesenet/psykisk helsevern må dessuten reformeres 100%. Dette må gjøres raskt, og gjerne et team som står klar ved Gardermoen for hvert enkelt tilfelle. Men dette vil vel ikke SV'ere gå med på da det sikkert krenker en eller annen rettighet. Det er ikke rart Norge er blitt som det har blitt.

  Jeg tar avstand fra store deler av FrP's partipolitikk, men er enig på noen områder mtp innvandringsspørsmålet!

  ReplyDelete
 7. Vold avler vold.
  Vi kan da ikke la være å avhøre/ fengsle utlendinger som har forsøkt å drepe noen fordi vi ikke har fått tak i tolk???? Selv jeg kunne klart å sitte i varetekt i 14 dager hvis det var det som trengtes for å få tak i en tolk eller advokat...

  ReplyDelete