Wednesday, January 12, 2011

Vi kan alle hjelpe!Dette er kopiert rett fra bloggen til SsSsS, og jeg vil gjerne dele dette med dere. Tenk om vi sammen kan bidra til en bedre fremtid for noen som trenger det.Kjære venner, familie, medbloggere og lesere,

Vi er en liten familie, med to voksne studenter til mamma og pappa og tilsammen 3 herlige barn på 8 (straks 9 - viktig!), 6 og 1,5 år. Vi har en bitteliten familiebedrift der alt vårt kreative overskudd havner til salgs en gang i blant. Nå har vi kommet på en ide om hvordan vi og vår familiebedrift kan hjelpe andre familier og barn rundt om i Norge, og vi trenger deres hjelp for å oppnå vårt mål om minimum 10 000,- til inntekt for Stine Sofies Stiftelse.

Vi som foreldre lever og ånder for at våre barn skal bli hørt, ha ett trygt hjem med trygge voksne og at de skal få muligheten til utvikle seg til å bli de beste voksne de kan blir. I vårt hjem står barn og deres rettigheter i full fokus, der både vi og ungene ønsker en bedre hverdag for alle barn i Norge og i verden. Men hva kan VI bidra med, som har nok å henge fingrene i med både skole, jobb og 3 små? og hva kan barna selv bidra med som de syntes er gøy og givende?

Stine Sofies Stiftelse er en organisasjon som utelukkende jobber med barn, deres rettigheter og hvordan alle mennesker kan bidra til å bedre barns hverdag. Vi har selv hatt personlig kontakt med stiftelsen, både gjennom jobb og privat, og vet at hvert enkelt menneske i denne stiftelsen jobber målrettet for at barn skal ha trygge rammer rundt seg.

Vi har lyst til å gjøre en forskjell, og vi ønsker å ha alle dere med oss. I perioden 09-13.02.2011 ønsker vi å avholde en auksjon på facebooksiden til vår familiebedrift, der inntektene uavkortet går til Stine Sofies Stiftelse. Vår butikk er liten, men vi bidrar med alt vi kan. Dere kan også bidra om dere ønsker på mange ulike måter:

1. Donere gjenstander til auksjonen, enten hjemmelaget eller kjøpt: Kanskje dere kan ha en hyggelig stund med barn, familie og venner og lage noe som kan være med i auksjonen? Ett bilde, ett par votter, en liten kjole - alt som noen kan syntes er verdt å ha i sitt hjem og i sin familie. Ideene og mulighetene er mange - her er det kun deres egen fantasi som setter en stopper.

2. Spre ordet til deres arbeidsgivere, fortell det i barnehagen til barna deres, si det videre til deres medstudenter. Dersom de vil bidra med noe til auksjonen vil det være helt fantastisk!

3. Kontakt lokalavisen eller annen media - er de interessert i det som kan bli den første (som vi vet om) og største auksjonen på ett sosialt medie som facebook? Jo flere som får kjennskap til auksjonen, jo flere kan bidra og jo flere kan by = jo mer penger får vi sammen gitt til Stine Sofies Stiftelse.

4. Send denne informasjonen om auksjonen som en e-post til dine venner og din familie, vil de bidra til auksjonen? Vil de spre ordet videre?

5. Ta en tur innom Stiftelsens hjemmeside og la dere bli opplyst om mange barns hverdag, enten på facebook eller på deres nettside. Stiftelsen har igangsatt en kampanje ved navn "For barnas beste" - en kampanje de fleste bør få med seg.

Vi trenger all den hjelpen vi kan få fra så mange som mulig dersom vårt mål skal bli til virkelighet. En og en er vi små, men sammen kan vi virkelig bli store, og virkelig gjøre en forskjell. Ta kontakt med oss dersom dere ønsker å bidra med å videreformidle informasjon eller å bidra med gjenstander til auksjonen.

Kontaktinfo SsSsS - Lille Design:
sssss.lilledesign@gmail.co m
www.lille-design.blogspot. com
Vår Facebook side: http://www.facebook.com/pa ges/SsSsS-Lille-Design/355 841768626

Kontakt og info Stine Sofies Stiftelse:
http://stinesofiesstiftelse.no/
http://www.forbarnasbeste.no/

Vi håper så mange som mulig vil bidra til at dette kan bli en suksess og at Stine Sofies Stiftelse for mest mulig penger til å fortsette med deres arbeid for å bedre barns hverdag.

Takk for at du tok deg til til å lese gjennom dette,

Mange klemmer fra Familien S ♥No comments:

Post a Comment