Wednesday, August 11, 2010

Test av restauranten på Rockheim!

I dag testet vi lunsj på nye Rockheim. I det de kaller restauranten.

Vel - punkt 1) ikke gå i fella og tro det er en restaurant. Det er mer en kantine, med følelsen av at den er uferdig og grå. Grå betong og glass, bord og svarte stoler... og ingenting annet. Supertrist sted.. Rett og slett.

Punkt 2, servicen. Hvor ?!?!? har de funnet servitørene sine? Makan til dårlig opplærte ungjenter, sier jeg bare.. En av oss ba om 2 brus, en med og en uten is. Da fikk han et glass med is, ikkeno til den andre flaska. Heller ikke direksjoner om hvor man kunne ta selv. De var tomme for rene gafler. Servitøren visste ikke om det skulle være med saus til friesen på de ulike rettene, og når vi spurte om jeg kunne få den samme sausen som mannen, kom det en helt annen.. Pussig, men ja ja.. Varmmaten kom lenge før sandwichen - innkjøringsproblemer? Kaffekoppene var forresten så som så vasket. Mannen måtte sette vekk 3 som ikke var rene.

Punkt 3, maten - helt grei mat. Burgerne var litt sånn gatekjøkkenaktige, chipsen god og sprø. Sandwichen hadde godt fyll, men helt lyst og gummiaktig brød. Fish´n chipsen var god.

Punkt 4, prisene - helt åkei til lunsjmåltid!

Punkt 5, utsikten - upåklagelig, om man ser bort fra arbeidene foran Pirbadet. Men det blir jo ferdig en gang ;) Så spørs det om hotell i 9 etg stjeler alt da..

Punkt 6, adkomst og parkering - greit nok. Blir nok også enklere når arbeidene nevnt over er ferdig. God skilting når man kommer fra bysiden, og fra Ilasiden. Veldig hyggelig jente som satt nede i billettskranken og geleided oss opp til "restauranten". Det er forresten gratis å gå opp dit, samt til souvenirshopen.

Punkt 7, butikken - fin butikk med overvekt av bilder, plakater og bøker. T-skjorter hadde de også masse av, og en del artige barneprodukter. My daddy rocks-body blir nok en hit :)


Konklusjon;
Det eneste som rocket med restauranten på Rockheim var steinen i veggene!

Ps. Jeg GLEDER MEG til å sjekke ut selve museet, og tror det blir en mye bedre opplevelse!!! :-D

No comments:

Post a Comment