Tuesday, September 14, 2010

Gamle menn snakker ikke med døde prinsesser - eller omvendt?

Misunnelse gjør grønn, ikke sant? Snåsamannen stakkars, kan ikke snakke med de døde han.. Og da kan jo heller ikke en prinsesse (med eller uten tittel - men det er jo en annen sak) kontakte dem.

Gaah! Ikke tror jeg på å snakke med de døde, men at *Snåsamannen* går ut og sier noe sånt, virker jo helt på trynet! Han er jo en av dem som tror på at det er mer mellom himmel og jord!



Seriøst, Joralf. Legg igjen misunnelsen hjemme.


For øvrig så har jeg aldri hørt at dronninger må frasi seg retten til å snakke med sine forgjengere :humre:

Monday, September 13, 2010

La nå kjekkasen få leve litt!



Ææærlig talt - hva med å la Ari seile sin egen sjø en liten stund? Han er kjekk og fronter en reklamekampanje - la oss heller si Hurra, han tjener penger! Han skal da forsørge sine egne små prinsesser, det er mye penger i reklame. Og den ENE setningen i reklamen for åpningen.

Det er bare en ting å si; WHO CARES?

Den som bryr seg mest er vel Carl-Erik Grimstad.. Men jeg har en aning om at fyren er GLAD for disse stuntene fra Ari sin side - det er jo lenge siden sist han har hatt noe å spre sine meninger om.... *LOL*

Thursday, September 2, 2010

For oss som er i oppussingsfella...

Denne artikkelen i Dagbladet i dag treffer ganske bra altså.. hehehihihihohoho... Min beste lærdom er imidlertid; bit i eplet, surt eller ikke, og skaff en håndverker.. ;)