Wednesday, March 24, 2010

Trenger du babyutstyr?




Her er kanskje det du trenger?

Sjekk DENNE annonsen på Finn.no


Dagens mest komiske

Dagens mest komiske, uten tvil :

Statskanalen NRK skal nå omtale Color Line stadion som «stadion i Ålesund» for å begrense bruken av sponsornavn i sine sendinger.

Som en VG-leser så godt sier det; "NRK vil ikke si at kampen spilles på Telenor Arena, men de kan gjerne fortelle at sendingen sponses av "Teleselskapet Telenor"?"


HAHAHAHA

Grauthuer.

Tuesday, March 16, 2010

Forlystelig lesning, men burde dette være lov

I VG i dag kan man lese om forlystelige klager til Forbrukerrådet. Egentlig ganske morsomt, men jeg spør meg selv i etterkant - er det OK at Forbrukerrådet offentliggjør slikt?

Thursday, March 11, 2010

Dette er for tiden favorittvideoen til yngstesønnen :)

Enjoy!

Wednesday, March 10, 2010

Stoffdilla?

Jeg har oppdaget flere nye, flotte stoffbutikker på nett i det siste. Her er noen av dem;

CeTho Designs - forhandler bl.a. de herlige stoffene fra Myllymuksut, JNY, Znok og Jofotex - Fantastisk fine stoffer i artige mønster og spreke farger til barn.

Textart - forhandler masse nydelige stoffer, bl.a. bomull og ullstoffer, pene og klassiske og noen gøyale, samt masse fine knapper!

Sydilla - forhandler en hel del basisstoffer i ulike kategorier, samt masse annet spennende til barn og dame, og sytilbehør.

Og så må jeg bare slenge på Leanne, som forhandler sytilbehør i alle varianter - her har jeg forelsket meg i sytråden, som virker knallgod!

Vel, det var dagens shoppingtips, dere!

Og jammen har regjeringen hengt seg på!

Nå er det mye anti-røyking i avisa om dagen. Mon tro om det hjelper?

I dag kan vi lese i VG om regjeringen, som har skjønt at steg 1 mot å få ned tobakksforbruket, er å få færre til å starte. Ikke verst, liksom!

De ønsker å heve aldersgrensen til 20 år ved kjøp, fjerne tipakningen og innføre løyver for å selge tobakk. Hallo?? Har det ikke vært løyver før? Vel, DET er iallefall på tide! At man skal ha en viss kontroll på hvem som selger det, slik at de som bryter loven ved salg til mindreårige vil miste retten til å selge, synes jeg da virkelig er en selvfølge!

Og det mest alarmerende med det hele;
"Andelen røykere under 24 år økte med 2 prosentpoeng i fjor, til 32 prosent. I tillegg oppgir 21 prosent av alle menn i denne aldersgruppen at de snuser daglig."

Tuesday, March 9, 2010

Hør på folket - gjem salget!

Altså - Philip Morris saksøker staten. Dette gjør de fordi de ikke lenger får lov til å ha produktene sine synlig fremme i norske butikker. Deres begrunnelse er "det ikke finnes vitenskapelig bevis for at forbudet mot å vise fram tobakksvarene gir helseeffekt."

Vel - det skal ikke mye tankevirksomhet til rundt dette for å vise at det er ren sprøyt! Philip Morris taper store penger. Handelsstanden i Norge har til sammen tapt en halv milliard hittil i år. På 3 måneder! Hvorfor? Jo, helt åpenbart fordi nordmenn kjøper mindre tobakk! Og hva er det som er en av de vanligste kreftformene? Jo, lungekreft. Nesten 90% av dem som får denne krefttypen, røyker! Det finnes mer enn 4000 kjemikalier i tobakk og tobakksrøyk. Minst 50 av disse vet vi er kreftfremkallende. I tillegg kommer munnhulekreft og strupekreft, som også oftest er forårsaket av røyking.

Handelsstanden og Philip Morris taper penger. Folk røyker mindre. Det sparer norske lunger og liv!

PS. I fjor sommer ble det gjennomført en undersøkelse som sa at halve befolkningen ønsker 20årsgrense på tobakk - og nesten 60% ønsker reduksjon av utsalgssteder. Det virker ikke som folket er enig med Philip Morris - hør på folket!


Les mer:

Thursday, March 4, 2010

Har du lyst til å se noen virkelig vakre kjoler?

Sjekk ut mojo design!

Der finner du flotte kjoler i fleece og ull - noen for enhver smak :-D

Hjelp meg og vinne denne egendesignede genseren :)

Se på genseren min da - med elementer fra Minneapolis Sculpture garden :)) Stem da!

http://dalegenser.no/index.php/dale/genser/bdAGu